[Sergi No 12]

Mete Esin: EDİRNE Fotoğrafları Sergisi
KARAAĞAÇ’TA DOST MEKÂNLAR
FOTOĞRAFLARLA İLGİLİ BİLGİLERİ OKUYABİLMEK İÇİN ÇITTIĞIN İŞARETİNİ FOTOĞRAFLARIN ÜZERİNE TAŞIYIN
*
*
"Sessizliğin Sesi Grubu"nun Sayın Okurları

“Sessizliğin Sesleri Sanat Galerisi”yle “İnsan ve Sanat Dergisi”nin resim-fotoğraf bölümünün kuruluşundaki tek amaç, “Bilgiyi paylaşmak” düşüncesinden hareketle elde edinilen bilgileri ortak yararlanıma açmaktır.  Sergilerimiz; sizlerin de yakından bildiği gibi, fotoğrafların çekildiği yer ve kişi hakkında bilgi vermeye, eldeki belgeler yeterli olduğunda da tarihe ışık tutabilmeye yöneliktir. Bu nedenle fotoğrafların çok net oluşu, iyi kurgulanması, üzerinde sanatsal değer taşıyabilecek gölgelerin oynaşması ve benzeri tüm değerler, çok önemli olduğunu bilmemize rağmen; bizler için daima üçüncü, dördüncü planda kalmaktadır.
*
Tüm “Sessizliğin Sesi Grubu“ adına, yayındaki sergilerimizi, “Sessizliğin Sesleri Sanat Galerisi”nin “Arşiv Bölümü”nde de belirttiğimiz bu düşünceden hareketle gezmenizi rica ederim.
*
Saygılarımla
“Yazarlar ve Ozanlar”ın
Sessizliğin Sesi Grubu adına
Günay Tulun

"BİLGİSAYARINIZIN ÇITTIĞINI FOTOĞRAFLARIN ÜZERİNE GETİRİRSENİZ AÇIKLAMALARI İZLEYEBİLİR, O FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ ÇITTIKLADIĞINIZDAYSA ÇEKİM POZİSYONUNA GÖRE EKRANINIZIN BOYU BÜYÜKLÜĞÜNDE BİR GÖRÜNTÜYE ULAŞABİLİRSİNİZ."



"SESSİZLİĞİN SESLERİ GAZETESİ"NE GİTMEK İÇİN BU SATIRI, SERGİ DEĞİŞTİRMEK İÇİNSE ADSAL ARŞİV ya da "ÖNCEKİ KAYITLAR"I TIKLAYINIZ.

Hiç yorum yok:


*Sessizliğin Sesi Grubu Okurlar Platformu

Hızlı Tarama İçin: Sergi Numarasına Göre Adsız Arşiv


Baş sayfaya dönmek için üstteki kimlik çubuğunu tıklayın.