[Sergi No 4]

*Sessizliğin Sesi Grubu: "Yabancı Mektup Zarflarında ATATÜRK'ün Pulları"
.















[SERGİNİN AÇILIŞ TARİHİ : 12.11.2008]
.
.
.
.
Sessizliğin Sesi Grubu'nun Değerli Okurları
.
10 Kasım tarihli Atatürk Fotoğrafları Sergisine de katkı sağlayan, değerli okurlarımızdan Sayın Mustafa Gün tarafından gönderilen pulların bazılarında şekil bozuklukları bulunmaktadır. Özellikle yazmamızı istediği açıklamasında; "Pullar, zarfların üzerine nasıl yapıştırılmışsa bu zarfların üzerinden çekilen fotoğraflar da aynı görünüme sahiptir." demektedir.
.
Bazı insancıklar, bizim biz olmamıza vesile olan insanı sürekli yerden yere vuruyor, onunla ilgili iftiralar atıyor ve bunlar marifet sahipleriymiş gibi basın organlarının birinden ötekine çağrılarak boy göstermeler sağlanıyor. Buna iftralara karşı olmasına rağmen, çıkarları veya korkuları nedeniyle tavır koymayan vurdumduymazlarımıza acımak mı gülmek mi lazım, bir türlü karar veremedik.
.
O insancıkların neredeyse tamamı, günaha girme konusunda da oldukça pervasız. Muazzez ve mukaddes dinimizi bu hayasızlıklarına alet etme gayreti içinde birbirleriyle yarışıyorlar. Bilmezler ki Allah'ın Dini'ni hiçbir şeye alet etmenin imkânı yoktur. İnsan olsa olsa kendisini bir takım oyunlara alet eder, bir takım adamların oyuncağı olur, sonunda da hesabını veremeyeceği yanlışların içine saplanıp kalır. Bunu en iyi, "Dalgalar hâlinde yayılıp giden günahlar" hadisi açıklar. Kalp gözünü kendi çabalarıyla kapatmamışsa tabii!..
.
Lütfen bir de şu pulların ait olduğu ülkelerin adlarını okuyun.
Bulduğunuz zaman da Haiti Cumhurbaşkanı'nın vasiyetini...
Bilgilerinize rica eder, katkı ve ilgileriniz için teşekkür ederim.
.
Saygılarımla
Sessizliğin Sesi Grubu Adına
Günay Tulun
.
.
.
.
[Tasarım ve Uygulama: Günay Tulun]

"SESSİZLİĞİN SESLERİ GAZETESİ"NE GEÇİŞ İÇİN BU CÜMLEYİ, SERGİ DEĞİŞTİRMEK İÇİN "SONRAKİ KAYIT"-"ANA SAYFA"-"ÖNCEKİ KAYIT"veya"ADSAL ARŞİV"İ TIKLAYIN


*Sessizliğin Sesi Grubu Okurlar Platformu

Hızlı Tarama İçin: Sergi Numarasına Göre Adsız Arşiv


Baş sayfaya dönmek için üstteki kimlik çubuğunu tıklayın.